Prva stopnja Šole za vlagatelje je za nami
02.11.2020

Za nami je že 8 ponovitev uvodnega predavanja Šole za vlagatelje tveganega kapitala, ki se jih je udeležilo 65 bodočih poslovnih angelov. Štiri ponovitve smo izvedli v živo, štiri pa virtualno. Vlagatelji so osvajali osnovna znanja o vlaganju, zagonskih podjetjih, kako si pripraviti svoj načrt oziroma strategijo vlaganj, na kaj je potrebno biti pozoren in možnosti naložbe s pomočjo mehanizma so-investiranja, ki ga nudi Slovenski podjetniški sklad.

Vsebino so pripravili Branko Drobnak (predsednik Poslovni angeli Slovenije), Tilen Travnik (soustanovitelj D.Labs) in Matjaž Jug (predsednik KIKštarter), do zdaj pa je predaval predvsem Tilen. Program smo razdelili na 3 stopnje “zahtevnosti” oziroma po stopnjah izkušenj, ki jih slovenski podjetniki z naložbami tveganega kapitala že imajo.

Za nami je šele prva stopnja šole. Naučili smo se, da si slovenski podjetniki želijo takšnih informacij in da je veliko zanimanje tudi po oblikovanju manjših regijskih skladov. Zato že intenzivno pripravljamo drugo in tretjo stopnjo trening programa, kjer bomo znanja še poglobili.

Več informacij bo objavljenih tukaj. Če to novico berete pred sredo 4.11.2020, lahko popoldne ujamete še zadnjo ponovitev prve stopnje. Sicer pa nam na spletni strani pustite vaš email in prejeli boste vabilo na naše prihodnje dogodke.

Šolo za vlagatelje na pobudo največjega vlagatelja tveganega kapitala v Sloveniji, Slovenskega podjetniškega sklada, izvajamo klub Poslovni angeli Slovenije, KIKštarter, Katapult in SAŠA inkubator.

Empty
Empty
Empty
Empty