Primorski tehnološki park - 'Spreminjamo pravila igre'
11.12.2017

Z namenom predstavitve dela Primorskega tehnološkega parka in napredka zagonskih podjetji vključenih v našo podjetniško skupnost, Primorski tehnološki park organizira dogodek pod imenom 'Spreminjamo pravila igre'.

Dogodek bo potekal v torek, 12. 12. 2017, s pričetkom ob 17. uri v konferenčni dvorani PINTA v HIT Casino Perla v Novi Gorici.

Šest najboljših podjetij/projektov vključenih v zadnjem letu pa bo predstavilo njihove poslovne priložnosti v obliki triminutnega 'pitcha'. Nekatera podjetja, ki se bodo predstavila so:

  • Avokado d.o.o. (i like tofu): Podjetje proizvaja in trži bio tofu različnih okusov. Trenutno se njihovi proizvodi prodajajo na policah Mercatorja in italijanskega COOP-a. Pred tednom so se vrnili iz danskega pospeševalnika Growth-Train.
  • OLLO d.o.o.: Podjetje je razvilo tihi audio studio s katerim audioinženirji opravljajo svoje delo v popolni tišini, kjerkoli in kadarkoli. So prejemniki podpore SPS P2 in v iskanju investicije za testiranje različnih prodajnih poti.
  • Spiro atom d.o.o.: Kristian Gregorič, bivši profesionalni kolesar, je razvil okvir in obroče za cestna dirkalna kolesa najvišjega cenovnega razreda (3.000 € na okvir). V prvih 10 mesecih so prodali 10 okvirjev in 30 obročev na različnih trgih.
  • Dobra roba d.o.o.: Podjetje povezuje eko kmete in njihove naravne proizvode z institucijami kot so vrtci, šole, bolnišnice in podobno po celi Sloveniji. V prvem letu delovanja je njihov prihodek znašal 80k €, v drugem letu (2017) pa so že presegli 100K € prihodkov.

Vabljeni so predstavniki uspešnih podjetij Severne primorske, podjetniki v skupnosti Primorskega tehnološkega parka, mentorji in predavatelji s katerimi sodelujemo ter slovenski investitorji.

Empty
Empty
Empty
Empty