Prijavi se na demo dan
22.01.2020

Poslovni angeli Slovenije v sodelovanju s Centrom za kreativnost, ki deluje v sklopu Muzeja za arhitekturo in oblikovanje, 25. marca 2020 organizirajo prvi demo dan v letu 2020, kjer boš imel/a odlično priložnost za neposreden stik z investitorji.

Startupi iz Slovenije in okolice ste vabljeni, da nam najkasneje do začetka marca pošljete svoje predstavitve. Pripravite investor deck in ga naložite na naš Startup includer dealroom.

Prednost pri kvalifikaciji na demo dan imate startupi z že izdelanim minimalnim produktom (MVP), ki ga je možno predstaviti trgu.

Vaše prijave bomo sproti pregledovali, na koncu pa bo komisija izbrala do 5 startupov, ki se bodo na demo dnevu v do 6-minutnih pitchih potegovali za pozornost investitorjev.

**Ker bodo pitchi v angleškem jeziku, predlagamo, da tudi investor deck pripraviš v angleščini. Da bo pri pripravi tega čim manj težav, pa pripenjamo tole

Ste investitor?

Če niste član/-ica kluba Poslovni angeli Slovenije nas za več informacij v zvezi z demo dnevom in našimi aktivnostmi na splošno kontaktirajte.

Imate vprašanja?

Pišite nam na info@businessangels.si

Empty
Empty
Empty