Next Round Investicijska konferenca
27.07.2020

Tudi letos bomo kljub negotovim razmeram organizirali Next Round konferenco, ki bo potekala virtualno.

Med 20. in 21. oktobrom bomo udeleženim predstavnikom startupov, skladov tveganega kapitala in zasebnim investotorjem postregli z zanimivo agendo, ki bo naslovila najbolj pereče investicijske izzive prihodnjega obdobja. Osredotočili se bomo na našo regijo - regijo srednje in vzhodnje Evrope. 

Inovacije so že od nekdaj gonilna sila rasti in okrevanja. Startupi pri tem predstavljajo veliko priložnost. Naslovili bomo spremenjena pravila v vidu COVID-19 krize in prizadevanja Evropske unije za finančno pomoč prizadetim gospodarstvom, predvsem pa to, kako bo nova relanost vplivala na vlaganje tveganega kapitala. 

Zakaj se udeležiti? 

  • ugotovili boste kaj so viri kapitala za obdobje do 2027
  • kako sodelovati s pravimi ljudmi, ki ti lahko pomagajo rasti
  • tehnologija prihodnosti je že tukaj - katero morate uporabiti in kako

Prijave so že odprte in sicer v treh kategorijah:

  1. startup (ekipe, ki trenutno zbirate kapital)
  2. investor 
  3. leader (general admission)

Startupi:

21. oktober bo v celoti namenjen sestankom z investitorji. Prijavite se zdaj in si zagotovite največ možnosti za učinkovita srečanja z investitorji. Do takrat bomo izmed vsemi prijavljenimi startupi izbrali nekaj ekip, ki jim bomo pomagali s pripravo vaše predstavitve in vam omogočili, da svoj pitch stestirate v živo pred investitorji, že 10. septembra na demo dnevu.

Sporočilo za medije iz 29.9.2020

Konferenco organiziramo partnerji projekta Klub Poslovni angeli Slovenije, LUI, TPLJ in ABC Accelerator, pod pokroviteljstvom Slovenskega podjetniškega sklada.

Empty
Empty
Empty