Modri Planet in Coffee Cloud uspešno pitchala v Budimpešti

V sredo, 10. maja smo se Branko Drobnak, Niko Slavnič in David Belovič iz Poslovnih angelov Slovenije udeležili Angel Investment Dneva, ki so ga organizirali naši partnerji iz Madžarske.

Na odlično organiziranem dogodku z izjemnim občinstvom smo svojo pozornost v sproščenem vzdušju enega izmed barov v centru Budimpešte, usmerili tako v pretekle izkušnje angelskih investitorjev, kot tudi pitche petih startupov.

Niko Slavnič, član upravnega odbora Poslovnih angelov Slovenije je delil svojo izkušnjo o tem, kako je biti angelski investitor.

Kar dva izmed skupno petih startupov smo na dogodek povabili Slovenski angeli. Modri Planet in Coffee Cloud sta se na pitchih odrezala odlično. Oba namreč iščeta investicijo: prvi v višini €1,5 mio, drugi pa €500k (za več informacij nas kontaktirajte). Modri planet je podjetje, ki s programsko opremo za drone geodetom omogoči hitrejšo in cenejšo izmero terena. Programsko rešitev v kombinaciji s hardverom pa ponuja Coffee Cloud, ki je razvil uporaben sistem za spremljanje zalog kave in štetje prodanih skodelic.

 

HUNBAN video by CRANE

 

Empty
Empty
Empty
Empty