Kateri startup je najboljši investment-ready startup po mnenju poslovnih angelov?
08.06.2018

Kaj?

Drugi demo dan v letošnjem letu je za nami! Nabor startupov, ki smo jih poslovni angeli za pitche izbrali tokrat je nadvse pester. Z nami so bili takšni, ki rešujejo težave različnih skupin od developerjev, obrtnikov do bolnikov; ali pa takšni, ki razvijajo senzorje in kompleksne napredne materiale; pripravljajo revolucijo v izobraževanju; poenostavljajo komunikacijo s strankami in omogočajo iskanje zelo specifičnih kadrov; nenazadnje pa še Blockchain – vse to so zastopali pogumni podjetniki in podjetnice, ustanovitelji devetih investment-ready startupov.  

Kdo?

Začetek nam je s svojim navdihujočim govorom popestril Žiga Vavpotič, predsednik uprave Outfit7. Poudaril je pomen zastavljanja jasnih ciljev že na začetku podjetniške poti in da ta seveda zahteva veliko trdega dela.

Pitchi

Pod okriljem povezovalke dogodka Andreje Satran so startupi izvedli serijo devetih zaporednih pitchov, ki so jih dopolnjevala vprašanja iz občinstva. Podjetniki so pod budnim očesom komisije eden za drugim odlično opravili svojo nalogo. Komisija je nastope ocenila in za zmagovalce večera izbrala ekipo Eclipse Diagnostics (senzor za diagnostiko), ki sta ji po številu točk sledila Limitlex (kripto borza) in 3DStrong (nano materiali). Prek spletne ankete smo angažirali tudi občinstvo, ki je za svoje favorite izbralo Omisli.si (platforma za posredovanje storitev) in Limitlex. Startupa si do točke delita prvo mesto! Tik za njima pa Space Invoices (API za izdajanje računov na spletnih platformah).

Ekstra

Razpravo s startupi in njihovimi načrti za prihodnost so investitorji nadaljevali pred dvorano, kjer sta se s svojimi gotovimi produkti predstavila še dva naša alumni startupa – to sta Medenka in Be-Hempy.

Dogodek sta podprla naša partnerja Agencija za pospeševanje likvidnosti in Žito.

preza

 

Empty
Empty
Empty
Empty