Iskratel išče inovativne rešitve
03.09.2018

Iskratel, korporativni član kluba Poslovni angeli Slovenije s koncem poletja vstopa v nov investicijski cikel. Pripravljeni so na investicijo do 150.000 EUR na startup za sofinanciranje razvoja in produkcije prve serije izdelkov, vključno s podporo pri razvojno-podjetniških aktivnostih.

Zanima jih IKT področje in startupi, ki razvijajo tehnološke rešitve na področjih oblačnih infrastruktur, virtualizacije IP omrežij, »big data«, IoT in M2M tehnologij, prebojnih multimedijskih tehnologij, rešitev za digitalizacijo in rešitev na področju 5G omrežij. Največjo možnost za sodelovanje z Iskratelom si lahko obetajo startupi, ki imajo rešitve že razvite vsaj do prvega prototipa.

Poslovni angeli Slovenije z Iskratelom uspešno sodelujemo že več let. Predstavnike Startup Iskratel lahko srečujete na naših dogodkih, kjer aktivno spremljajo pitche podjetnikov in vlečejo vzporednice med aktivnostmi podjetja in rešitvami, ki jih ponujajo mlada inovativna podjetja. Iskratel je odločno zakorakal v odprto inoviranje in če želite biti del te zgodbe, se za vzpostavitev prvega stika prijavite na poziv k sodelovanju.

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani Startup Iskratel.

Empty
Empty
Empty
Empty