Demo dan: predstavitev trenutno najzanimivejših ekip
28.05.2020

26. maja smo organizirali naš prvi online demo dan.

Odkrito povedano je organizacija spletnega dogodka nekaj popolnoma drugačnega od naših običajnih srečanj poslovnih angelov. Največja pomanjkljivost je seveda to, da se je po pitchingu nemogoče družiti. Izpustiti smo mogli sicer obvezen kozarček vina. Na drugi strani pa nam je spletni dogodek omogočil, da so ga lahko poslušali poslovni angeli z vseh koncev Evrope.

Spletni demo dan je tudi zelo časovno učinkovit. Ni bilo sprehajanja po odru in vse se je odvijalo zelo hitro. Za pitch petih ekip smo potrebovali samo 50 minut in to vključno z odgovori na nekaj najbolj perečih vprašanj. Sledi seznam ekip, ki smo jih predstavili - ne zameri pa angleških one-linerjev, saj jih je skoraj nemogoče prevesti.

 1. EPIDEMICAI-enhanced word-of-mouth marketing platform, helping brands create a buzz around their products or services by leveraging authentic peer recommendations. (digital marketing) 
  Epidemic ti lahko pomaga, če želiš promovirati svoj produkt ali storitev s pomočjo dobro omreženih lokalnih influencerjev, ki so preverjeno učinkoviti.
   
 2. 3minutesjob.com: a unique recruiting platform for the untapped market of blue-collar workers. A LinkedIn for the masses. (recruiting)
  Poišči ekipo 3minutesjob, če tvoje podjetje ali zaposlitvena agencija potrebuje več delavcev hitreje.
   
 3. AIONIS: the future of Metal Additive Manufacturing. (manufacturing)
  Preveri AIONIS, če te zanima 3D tisk kovin in želiš ugotoviti, kako ekipa načrtuje svojo idejo pripeljati do brezhibno delujočega prototipa.
   
 4. SonicMind: the world’s first digital platform ensuring remote control of analog guitar gear. (music industry)
  Igraš kitaro? Produkta, ki ga je razvil SonicMind se kupiti še ne da, lahko pa se pozanimaš kakšne nove funkcionalnosti bo omogočal kitarski pedal, ko se ekipa za vgradnjo SonicMind rešitve dogovori sproizvajalci.
   
 5. TAIA: a modern platform for translations, helping businesses translate their content faster with artificial inteligence. (translation services)
  Potrebuješ prevod? Problem rešen. Obišči TAIA spletno stran, kjer lahko prevedeš karkoli. Sodelujejo z mrežo 2000+ prevajalci in tudi če imaš besedilo v Beloruščini, je tvoj problem rešen. 

Dve ekipi sta v fazi minimalnega delujočega produkta, dve že pokrivata svoje operativne stroške, ena pa je v fazi ideje. Zbirajo sredstva od 100.000 do 1,2 milijona EUR. Naša ekipa si bo v naslednjih tednih prizadevala, da startupom uredimo sestanke z investitorji. 

Empty
Empty
Empty