Dobrodošel investitor

Vabimo vse poslovneže, ki vas zanima startup svet, da postanete člani Kluba Poslovni angeli Slovenije. Pokličite nas na 01 3070 816 ali nam pišite na info@businessangels.si in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Kdo so angeli?

Poslovni angeli so podjetniki, ki svoje znanje in denar namenijo inovativnim podjetjem za katera verjamejo, da imajo velik tržni potencial. Odlikujejo jih bogate podjetniške izkušnje, poznavanje trga in sektorja v katerem delujejo.

Kaj so angelske investicije?

Angelske investicije so investicije v startupe na začetku njihove poti. Cilj takšnih investicij je, da v partnerstvu pridobita oba, tako podjetnik, kot tudi investitor. Za investitorja je investicija način oplemenitenja njegovih sredstev in omogoča neposreden stik z inovativnimi ekipami in procesi. Poleg sredstev angelski investitor startupu pomaga še s svojimi izkušnjami in poslovnimi stiki.

Razlogi za včlanitev v Klub Poslovnih angelov Slovenije

Evalvacija in selekcija startupov

Skozi optimiziran proces selekcije, ki temelji na principih vitkega podjetništva, izbiramo in kvalificiramo startupe z najvišjim potencialom rasti. Omogočamo vpogled v dogajanje na področju zagonskih podjetij in izbiro naložb v različnih panogah. Upoštevamo interese posameznih investitorjev in jim prilagajamo proces iskanja startupov.

Predstavitve startupov in srečanja

Organiziramo srečanja, kjer člani med sabo izmenjujejo svoje investicijske izkušnje in najboljše prakse. Redno prirejamo dogodke, na katerih se predstavijo startupi (demo dan).

Vstop v investicijo

Investitorjem nudimo podporo pri pripravi postopkov za izvedbo investicije v zagonska podjetja, kjer sodelujemo s preverjenimi strokovnjaki. Pomembno vlogo klub odigra v fazi sindiciranja individualnih investicij, saj poskrbimo za učinkovit prenos relevantnih informacij med posameznimi investitorji.

Prodaja deleža v podjetju

Članom kluba skozi iskanje strateških partnerjev in skladov tveganega kapitala (VC) pomagamo pri izhodu iz investicije.

Mednarodno sodelovanje

Sodelovanje z evropsko mrežo združenj klubov angelskih investitorjev (EBAN) nam omogoča investiranje v tuja zagonska podjetja in izmenjavo investicijskih izkušenj na mednarodnem nivoju. Naše člane redno obveščamo in vabimo k udeležbi na relevantnih investitorskih delavnicah, konferencah in drugih dogodkih, kjer se predstavljajo zagonska podjetja.

Si se pripravljen pridružiti naši ekipi?

Prosim izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.