Dobrodošel investitor

Vabimo vse poslovneže, ki jih zanima startup svet, da postanejo člani Kluba Poslovni angeli Slovenije. Pokličite nas na 01 30 70 816 ali nam pišite na info(at)businessangels.si in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja vas vodili čez celoten proces včlanitve.

Kdo so angeli?

Poslovni angeli so podjetniki, ki svoje znanje in denar namenjano inovativnim podjetjem z velikim tržnim potencialom. Odlikujejo jih bogate izkušnje in poznavanje trga ter panoge v katerih delujejo. Hkrati so to ljudje, ki so startup podjetjem dobri mentorji in svetovalci pri zanje pomembnih strateških odločitvah.

Kaj so angelske investicije?

Pri angelskih investicijah v partnerstvu pridobita oba, tako podjetnik, kot tudi investitor. Za investitorja predstavlja investicija v startup način oplemenitenja njegovih sredstev z dodanim vplivom na razvoj mlade ekipe. Skozi proces investiranja poslovni angel pomaga podjetniku pri razvoju njegovega podjetja s svojimi izkušnjami, poslovnimi stiki in ekspertizami.

Razlogi za včlanitev v Klub Poslovnih angelov Slovenije

Evalvacija in selekcija startupov

Skozi optimiziran proces selekcije, ki temelji na principih vitkega podjetništva, izbiramo startupe z najvišjim potencialom rasti, ki jih predstavljamo na rednih dogodkih. Upoštevamo interese posameznih investitorjev in zanje prilagajamo proces iskanja startupov. Osredotočimo se na investitorjeve preference in poiščemo tiste ideje, ki jih zanimajo.

Podpora pri lastniškem vstopu

Naše člane podpiramo pri lastniškem vstopu v startupe s pripravo administratitvnih in pravnih dokumentov. Pri tem sodelujemo z mrežo uveljavljenih in preverjenih strokovnjakov. 

Ker je 'svežim' angelom včasih ni enostavno pri izvedbi prve investicije, z njimi delimo naše nasvete in izkušnje. 

Pomembno vlogo klub odigra v fazi sindiciranja individualnih investicij, saj poskrbimo za učinkovit prenos relevantnih informacij med posameznimi investitorji.

Podpora pri upravljanju in nadaljnem razvoju startupa

V Klubu Poslovni angeli Slovenije investitorjem nudimo podporo v okviru spremljanja podjetja, v katerega je investiral in kadar je to potrebno, nadziramo, da se po planu izvajajo dogovorjeni cilji.

Prodaja deleža v podjetju

Klub ponuja podporo poslovnemu angelu pri prodaji lastnega deleža v podjetju. Iščemo strateške partnerje in VC investitorje, ki so primerni kandidati za vstop.

Uspeh na globalnem tržišču

Članom omogočimo povezavo z obširno mrežo mednarodnih partnerjev, s katerimi sodelujemo na področju investicij v startupe, delimo poslovne izkušnje in medsebojno znanje.

Zbiramo in posredujemo vabila na dogodke partnerjev iz Slovenije in tujine - tako ste obveščeni o vsem!

Si se pripravljen pridružiti naši ekipi?

Prosim izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.