Dobrodošel investitor

Vabimo vse poslovneže, da postanejo člani Kluba Poslovnih angelov Slovenije. Pokličite nas na 01 30 70 816 ali nam napišite email in z veseljem vas bomo vodili čez celoten proces včlanitve in vam odgovorili na vaša vprašanja.

Kdo so angeli?

Poslovni angeli so podjetniki, ki svoje znanje in denar namenjano za inovativna podjetja z velikim tržnim potencialom. Odlikujejo jih bogate izkušnje in poznavanje trga ter panoge v kateri delujejo. Hkrati so to ljudje, ki so start up podjetjem dobri mentorji in svetovalci pri za podjetje pomembnih strateških odločitvah.

Kaj so angelske investicije?

Pri angelskih investicijah gre za stvaritev »zmagam-zmagaš« situtacij za podjetnika in investitorja. Za slednjega predstavlja angelska investicija način oplemenitenja njegovega denarja z dodanim vplivom na razvoj startupa. Skozi proces angelskega investiranja pomaga poslovni angel podjetniku pri razvoju njegovega podjetja s svojimi poslovnimi izkušnjami, poslovnimi stiki in ekspertizo.

Razlogi za včlanitev v Klub Poslovnih angelov Slovenije

Evalvacija in selekcija startupov

Skozi optimiziran proces selekcije, ki temelji na principih vitkega podjetnišktva, izbiramo samo startupe z najvišjim potencialom rasti.

Podpora pri lastniškem vstopu

Naše člane podpiramo pri lastniškem vstopu v startupe s pripravo administratitvnih in pravnih dokumentov.

Podpora pri upravljanju in nadalnjem razvoju startupa

Poslovni angeli Slovenije startupu nudimo podporu v okviru upravljanja podjetja in nadziramo, da se po planu izvajajo dogovorjeni cilji.

Prodaja deleža v podjetju

Klub ponuja podporo poslovnemu angelu pri prodaji lastnega deležea v podjetju. Iščemo strateške partnerje in VC investitorje, ki bi bili primerni kandidati.

Uspeh na globalnem tržišču

Članom nudimo obširno mrežo mednarodnih partnerjev, s katerimi sodelujemo na področju investicij v startupe, delimo poslovne izkušnje in medsebojno znanje.

Si se pripravljen pridružiti naši ekipi?

Prosim izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.