Dobrodošel investitor

Vabimo vse poslovneže, ki jih zanima startup svet, da postanejo člani Kluba Poslovnih angelov Slovenije. Pokličite nas na 01 30 70 816 ali nam pišite na info(at)businessangels.si in z veseljem vas bomo vodili čez celoten proces včlanitve in vam odgovorili na vaša vprašanja.

Kdo so angeli?

Poslovni angeli so podjetniki, ki svoje znanje in denar namenjano inovativnim podjetjem z velikim tržnim potencialom. Odlikujejo jih bogate izkušnje in poznavanje trga ter panoge v katerih delujejo. Hkrati so to ljudje, ki so startup podjetjem dobri mentorji in svetovalci pri zanje pomembnih strateških odločitvah.

Kaj so angelske investicije?

Pri angelskih investicijah v partnerstvu pridobita oba, tako podjetnik, kot tudi investitor. Za slednjega predstavlja angelska investicija način oplemenitenja njegovega denarja z dodanim vplivom na razvoj startupa. Skozi proces angelskega investiranja poslovni angel pomaga podjetniku pri razvoju njegovega podjetja s svojimi izkušnjami, poslovnimi stiki in ekspertizami.

Razlogi za včlanitev v Klub Poslovnih angelov Slovenije

Evalvacija in selekcija startupov

Skozi optimiziran proces selekcije, ki temelji na principih vitkega podjetništva, izbiramo startupe z najvišjim potencialom rasti, ki jih predstavljamo na rednih dogodkih. Upoštevamo interese posameznih investitorjev in zanje prilagajamo proces iskanja startupov. Osredotočimo se na investitorjeve preference in poiščemo tiste ideje, ki jih zanimajo. 

Podpora pri lastniškem vstopu

Naše člane podpiramo pri lastniškem vstopu v startupe s pripravo administratitvnih in pravnih dokumentov. Pri tem sodelujemo z mrežo uveljavljenih in preverjenih strokovnjakov. 

Ker je 'svežim' angelom včasih ni lahko izvesti prvo investicijo, z njimi delimo naše nasvete in izkušnje. 

Podpora pri upravljanju in nadaljnem razvoju startupa

V Klubu Poslovnih angelov Slovenije investitorjem nudimo podporo v okviru spremljanja podjetja, v katerega je investiral in kadar je to potrebno, nadziramo, da se po planu izvajajo dogovorjeni cilji.

Prodaja deleža v podjetju

Klub ponuja podporo poslovnemu angelu pri prodaji lastnega deleža v podjetju. Iščemo strateške partnerje in VC investitorje, ki so primerni kandidati za vstop.

Uspeh na globalnem tržišču

Članom nudimo obširno mrežo mednarodnih partnerjev, s katerimi sodelujemo na področju investicij v startupe, delimo poslovne izkušnje in medsebojno znanje.

Zbiramo in posredujemo vabila na dogodke partnerjev iz Slovenije in tujine - tako ste obveščeni o vsem!

Si se pripravljen pridružiti naši ekipi?

Prosim izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.