Dobrodošel investitor

Vabimo vse poslovneže, da postanejo člani Kluba Poslovnih angelov Slovenije. Pokličite nas na 01 30 70 816 in z veseljem vas bomo vodili čez celoten proces včlanitve in vam odgovorili na vaša vprašanja. Alternativno nam lahko napišete sporočilo s klikom tukaj. 

Kaj so angelske investicije?

Pri angelskih investicijah gre za stvaritev »zmagam-zmagaš« situtacij za podjetnika in investitorja. Za slednjega predstavlja angelska investicija način oplemenitenja njegovega denarja z dodanim vplivom na razvoj startupa. Skozi proces angelskega investiranja pomaga poslovni angel podjetniku pri razvoju njegovega podjetja s svojimi poslovnimi izkušnjami, poslovnimi stiki in ekspertizo.

Razlogi za včlanitev v Klub Poslovnih angelov Slovenije

Evalvacija in selekcija startupov

Skozi optimiziran proces selekcije, ki je baziran na principih vitkega podjetnišktva, izbiramo samo startupe z najvišjim potencialom rasti.

Podpora pri lastniškem vstopu

Naše člane podpiramo pri lastniškem vstopu v startup s pripravo administratitvnih in pravnih dokumentov.

Podpora pri upravljanju in nadalnjem razvoju startupa

Poslovni angeli Slovenije nudimo podporu startupu v okviru upravljanja podjetja in nadziramo,da se po planu izvajajo dogovorjeni cilji.

Prodaja deleža v podjetju

Klub ponuja podporo poslovnemu angelu pri prodaji deležea v podjetju in išče strateške partnerje in VC investitorje, ki bi bili primerni kandidati.

Uspeh na globalnem tržišču

Članom nudimo obširno mrežo internacionalnih partnerjev, s katerimi sodelujemo na področju investicij v startupe, delimo poslovne izkušnje in medsebojno znanje.

Vredu, ste se pripravljeni pridružiti klubu?

Prosimo izpolnite obrazec in vas bomo kontaktirali.