Investments background image
slika
Investirali smo v

Investments block view

45HC
ICT, Platforms

 45HC ponuja podjetjem prilagodljivo platformo za naročanje in pošiljanje kontejnerjev preko spleta.

Z njihovo rešitvijo disruptirajo tržišče s kontejnerji, saj izboljšajo tako hitrost, kot tudi ceno naročila posameznega kontejnerja. Investicijo so pridobili v namene širjenje na evropsko tržišče.

HURRA STUDIOS
Consumer, Publishing

Mali Junaki ponujajo personalizirane otroške knjige, s čimer omogočijo vsakemu otroku njegovo lastno izkušnjo pri branju.

Njihove knjige vzpodbujajo otroke k učenju, interakciji in zabavi, hkrati pa ponujajo staršem odličen način za obdarovanje otrok. Investicijo so uspešno pridobili v namene širitve podjetja na nemški in italijanski trg.

TRAVEL MANAGER
ICT, Platforms, Travel

Hotailor ponuja turističnim agencijam številne rešitve, ki jim pomagajo prilagoditi svojo ponudbo vsaki posamezni stranki.

Z njihovimi rešitvami lahko turistične agencije prodajo več nastanitev v hotelih, dobijo najbolj ugodne cene in naredijo ponudbo v treh minutah. Investicijo so uspešno pridobili v namene širitve na tri nove evropske trge.

EUROSENDER
ICT, Platforms

Eurosender ponuja eno izmed najcenejših opcij za pošiljanje različnih predmetov in pošiljk»od vrat do vrat« v EU.

Z njihovo rešitvijo lahko tako podjetja, kot tudi posamezniki, pošiljajo pakete od vrat do vrat, po veliko ugodnejši ceni, v primerjavi s tradicionalno pošto. Investicijo so pridobili v namene pospešene širitve na tržišča evropske unije.

Agencija za pospeševanje likvidnosti
Double Recall
© Poslovni Angeli Slovenije 2017. All rights reserved.